Rob Zorn – Bloedje Bloedje Heet

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 5 Second

Nu de zomer bijna daar is en de versoepelingen langzaam maar zeker op gang komen, is het tijd voor de nieuwe single van Rob Zorn. Met ‘Bloedje Bloedje Heet’ brengt hij de gevoelstemperatuur meteen al dik boven de 25 graden en weet hij al je goede en blijde gevoelens op te wekken. Kortom, als het aan Zorn ligt, luidt deze nieuwe single het einde van een ongekend zware periode in die we niet graag terug willen. ‘Het gaat deze zomer op alle vlakken ‘Bloedje Bloedje Heet’ worden’. In de kroeg, het strand, de kermis, de terrassen, of gewoon thuis op je balkon’, aldus de altijd positieve Zorn. ‘Bloedje Bloedje Heet’ kreeg hij van componist/tekstschrijver Pascal de Vormer en Rob heeft de complete productie en arrangementen laten verzorgen door Manfred Jongenelis.

De prachtige karikatuur-hoes is ontworpen door Marwin Saris van Marvinkarikatuur.nl. Release en promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. ‘Ik wil met name mijn sponsor www.piscinarobots.nl bedanken, want zonder hun bijdrage waren deze single en videoclip niet mogelijk geweest’, aldus Rob. Tot slot wil Rob benadrukken dat als het deze zomer echt ‘Bloedje Bloedje Heet’ wordt, iedereen allert blijft op honden die opgesloten zitten in te hete auto’s.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Daniel Busser – Zomer
Next post Juan Richard ft. Noëmar – Laat Mij Gaan

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *