Noel Boland – Always in My Heart

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 8 Second

Boland is terug met een nieuw zelfgeschreven nummer “Always in My Heart” Dit nummer is geschreven vanuit het hart in opdracht van mijn moeder (Heather) die 8 jaar geleden is overleden en voor iedereen die een naaste heeft verloren, denk ik dit lied zal diep resoneren. Ik wil graag ieder van jullie DJ’s persoonlijk bedanken die eerder uitgebracht materiaal en dit nieuwe nummer hebben gespeeld, ik kan niet onder woorden brengen hoeveel het voor mij betekent en ik ben jullie allemaal erg dankbaar. In de afgelopen paar maanden heb ik bijna een volledig album geschreven dat ik niet kan wachten om later dit jaar met jullie te delen. Ik heb het voorrecht gehad om te werken met twee van de meest getalenteerde mensen die ik ooit heb ontmoet. Deze jongens hebben niet alleen op dit nummer gespeeld en dit geproduceerd, ze hebben mijn liedjes tot leven gebracht met hun visie en talent en ik ben er trots op om met hen samen te werken, niet alleen aan dit nummer, maar ook aan toekomstige projecten. De grootste dank ooit aan de zeer getalenteerde. James Blennerhassett & Enda Dempsey Grote dank ook aan Jonathan Milligan (voor het geweldige staalgitaarwerk) Ik hoop echt dat al je luisteraars van het nummer genieten en ik dank je bij voorbaat voor de toneelstukken.
Groetjes Noël.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Crisie Isbell – Hunting with the Boys.
Next post Bruno Skibbild – Dead to Me