Robert F – Behalt dein Lächeln.

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 10 Second

Robert F. heeft altijd van country- en popmuziek gehouden en zong de liedjes met passie zonder ooit te denken dat hij ooit zelf op het podium zou staan.
Geboren in Vorarlberg, verhuisde hij 30 jaar geleden naar Stiermarken. Na jarenlang als kleermaker te hebben gewerkt, begon hij zijn eigen bedrijf als transporteur. In de vrachtwagen leerde hij de straten van Europa en het leven en de muziek van vele vrachtwagenchauffeurs kennen. Zelfs toen organiseerde en modereerde hij grote vrachtwagenevenementen.
Toen hij na een operatie het transportbedrijf moest opgeven om gezondheidsredenen, bleef hij toch trouw aan de vrachtwagen en werkt hij al enkele jaren als servicechauffeur voor een Stiermarkse onderneming.
In 2015 ontmoette hij zangeres en muziekmanager Christa Fartek. Vandaag zijn de twee niet alleen privé met elkaar verbonden, maar bracht ze hem ook op het podium. Eerst deed hij podiumervaring op als achtergrondzangeres bij haar concerten. Hij genoot van zingen en het publiek hield van zijn stem en persoonlijkheid.
Christa Fartek herkende zijn artistieke talent en componeerde en schreef nu een authentiek lied voor hem dat het publiek meeneemt naar waar Robert F. naast muziek ook thuis is: in de “straten van de nacht”.

Produktionen:
2018 ” Straßen der Nacht “
2019 ” Nimm dir Zeit “
2020 ” An Truck zu foahr’n “
2021 ” Behalt dein Lächeln “
2021 ” My blue eyed country Girl “
2021 ” One Night ” Duett mit CHRISTA FARTEK

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jackson & Clarke – Let’s Make Love
Next post Don’t Cross That Line – Lori Hardman