Marco Gevers – Leven, lachen, liefde

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 18 Second

Drie woorden heeft Marco Gevers slechts nodig om de belangrijkste levensdoelen te bezingen in z’n debuutsingle ‘Leven, lachen, liefde’. Zelf geniet de 32-jarige zanger volop van z’n leven. In het dagelijks leven is hij vrachtwagenchauffeur en begon na lang twijfelen toch te denken om daarnaast een  muzikale carrière te ontplooien. Dat idee besprak hij met z’n goede kameraad en zanger Tinus Hoekstra. Die gaf hem als tip mee om contact op te nemen met producer Frank Verkooyen. Tinus zelf werkt al geruime tijd samen met Frank waar kwaliteit de standaard norm is.

Omdat Marco in doen en laten een perfectionist is, sprak hem de werkwijze van Verkooyen wel aan. ‘Als je iets doet moet je het goed doen. Daarom pakte ik de telefoon en nam contact op met The Boom Music Studio in De Meern. Het bleek dat Frank een liedje klaar had liggen dat op m’n huid was geschreven door Wim Roeffen. Hij stuurde het op en vanaf dat moment had ik geen excuus meer om deze grote stap niet te nemen. ‘Leven, lachen, liefde’ is een zomers liedje dat geschikt is voor een breed publiek. Alles wat een vrolijk liedje moet bevatten zit erin verwerkt. Ondanks dat het m’n eerste single is, smaakt het nu al naar meer’, glundert Marco.

‘Leven, lachen, liefde’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 7 juli 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip, opgenomen door Saul Masbaitoeboen,  is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jessy Arjaans bezegelt samenwerking met Knock Knock Music met nieuwe single ‘Een Twee Drie Vier’
Next post Matthijs Koning – Nu of nooit