Bailey – Moving on day

0 0
Spread the love
Read Time:41 Second

Debuutalbum verschijnt 5 december (Europa) 9 december (Noord-Amerika) op Frontiers Records.

Dit debuutalbum zal echt tot de verbeelding spreken van rockfans over de hele wereld. Van de zware, funky riffs van het titelnummer ‘Long Way Down’ tot de rauwe kracht van de eerste single ‘In The Name Of The King’ Bailey heeft een muzikaal optreden afgeleverd om hem in de rockmuziekscene te lanceren. Bailey’s veelzijdigheid sluit naadloos aan op het hele album en levert oprechte, emotionele powerballads ‘Spend The Night en “Stay”; West Coast inspireerde ‘Lost In Oslo’ en de aanstekelijke gitaarhaken van ‘Bad Reputation’.

Long Way Down levert rijke melodieuze zang, enorme gitaarriffs en refreinen doorspekt met enorme, dynamische harmonieën. Een echt rockalbum, geschreven door een echte rockfan, Long Way Down verdient het om luid te worden gespeeld.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Serendib – Sing Hallelujah to the ….
Next post Anna McRose – Leave A Light On