Ley and Talavera – Honky Girl

0 0
Spread the love
Read Time:36 Second

Zangeres en componiste Elena Ley en gitarist, zanger en componist Miguel Talavera brengen hun eerste akoestische junts-album uit: “Americana Stories”. In dit discografische werk worden twee artiesten met een lang muzikaal traject herenigd om vorm te geven aan liedjes van hun eigen compositie, waarbij beide versies van Amerikaanse traditionele muziek worden afgewisseld. Tot això creant een persoonlijke en aantrekkelijke zo vervellen. La veu passioneel, suggestief, dolç i veelzijdig d’Elena per un costat. De l’altra, de veu greu en vol matisos van Miguel, així met de virtuositeit zo gevuld en gepast met de seva-gitaar. Het album is opgenomen en geproduceerd tijdens de opsluiting van bassist en producer Matthias Moritz en partner Miguel Talavera.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post LISA MECHELINA – Me Time
Next post Marie Marx – Lightning Strike