Noel Boland – Out Of My Mind

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 37 Second

Noel Boland uit Co Wicklow is geen onbekende in de muziekscene en treedt al meer dan 8 jaar op in pubs in het hele land en besloot begin 2020 dat het tijd was om zijn eigen materiaal op te nemen en uit te brengen.

Met een passie voor Amerikaanse countrymuziek van jongs af aan; en invloeden van veel van zijn favoriete artiesten zoals Garth Brooks, Keith Urban, George Jones en George Strait; je hoort zowel oude als nieuwe stijlen terug in zijn schrijfstijl en zang.

Noel bracht begin 2020 2 originele nummers uit die landelijke airplay kregen, en vervolgens in november van dat jaar met de release van de Aaron Tippin Classic

“Aint Nothing Wrong with The Radio”, waarin Noel’s Dream uitkwam, het nummer ging naar nummer 1 in de hitlijsten met een geweldige respons van de radio,

“Ik ben zo overdonderd door de feedback van mensen en dj’s dat het een droom is die uitkomt en me de drive heeft gegeven om als nooit tevoren naar muziek te blijven kijken”

In december won Noel “Best Male Country Pop Vocal 2020” in de FP Country Music Awards, dus al met al zou je kunnen zeggen dat 2020 een geweldig jaar is geweest voor de start van Noels Country Music-achtervolging en hij wordt alleen maar opgewarmd met nog veel meer komt eraan

Noels nieuwe originele single “Always in My Heart” Geschreven in toewijding van zijn moeder overtrof alle verwachtingen en ging naar #1 in de Country Charts en #1 in de algemene hitlijsten met fenomenale Radio & TV-respons en als klap op de vuurpijl is Noel genomineerd voor de Josie Music Award voor Best Male Country Vocal 2021, het evenement wordt gehouden in Dollywood in september 2021, dus vingers gekruist.
Zijn nieuwe album is in de maak en zou later dit jaar moeten verschijnen.

Het wordt er een om niet te missen!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Lene Lie – You Promised Me Roses
Next post Hollandsuurtje van 27 juli 2021