Zanger Stef Horn pakt door met uptempo meezinger ‘Vandaag’

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 5 Second

‘Vandaag’ is de nieuwe single van Stef Horn. Het is een vrolijke, Nederlandstalige, uptempo track over positieve verandering in het leven. Het persoonlijke verhaal van Stef is voor ‘Vandaag’ omgetoverd tot een ware meezinger. Draai het nummer in de zomer of winter, tijdens regen of zonneschijn, je krijgt er altijd een goed gevoel van. Voor de promotie is er een  videoclip geschoten, met een bijrol voor Lange Frans.

Samen met producer Aïrto Nicolaas hebben zij het afgelopen jaar een aantal gloednieuwe mooie liedjes gemaakt. ‘Vandaag’ is de tweede release in het jaar 2021 en de volgende liedjes liggen zo goed als klaar …
 

De 30-jarige Alkmaarder timmert al een tijdje aan de weg. In 2018 slaat Stef Horn de handen in één met Jomo Productions, die naast het verzorgen van zijn boekingen, hem ook een studio aanbieden om te werken aan nieuw materiaal. In 2021 is het dan eindelijk zover, samen met vaste producer Aïrto Edmundo Nicolaas hebben zij door het jaar heen nieuwe songs gemaakt waar Stef zijn ziel en zaligheid in heeft gelegd. De eerste release ‘Klein’ kwam uit op 10 februari en nu de nieuwe single ‘Vandaag’! De plug en promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hollandsuurtje van 27 juli 2021
Next post Antoinnette Germeraad laat de zon schijnen met ‘Want geluk dat is voor jou’