Esther Algra – Ga Maar

0 0
Spread the love
Read Time:53 Second

“Ga maar” is de nieuwe single van Esther Algra, dit nummer komt wederom uit de studio van Martin Sterken en heeft een heerlijk pop sound. Esther Algra werd een paar jaar geleden met open armen ontvangen door Martin Sterken. De aanleiding van haar bezoek was om een nieuwe wending aan haar muzikale carrière te geven.

Esther gaf aan wie ze was en wat haar muzikale wensen waren. Het bleek dat zijn ideeën hierover in haar straatje vielen. Met name over de manier hoe Esther het door wil geven aan het grote publiek. In het afgelopen jaar lanceerde ze de nummers “Het is echt” en “Lach met een reden” en “Blijf” Nu kom ik dus met “Ga Maar” een super mooie stoer nummer, gitaarspel, violen sneren door het nummer heen. Met veel herkenning waar je kippenvel van krijgt. Ik heb het nog steeds, bij elke noot’. Laat je verrassen door mijn nieuwe single ‘Ga maar’ een nummer wat weer duidelijk naar voren komt, net als mijn eerdere songs’, aldus Esther.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tinus Hoekstra – Wat had jij dan gedacht
Next post Renaldo Put legt de lat iets hoger met zijn nieuwste single getiteld “Links of Rechts”