Hier is de nieuwe single van RASOAM – ‘Trappa Gas’

0 0
Spread the love
Read Time:46 Second

Rasoam, 25 jaar oud en opkomende artiest uit Den Haag, is al van kinds af aan bezig met muziek. Hij heeft een karakteristieke lage stem. Zijn faam in Den Haag groeit, met name door overtuigende optredens tijdens de Haagse Hiphop sessies van H3C. Met opvallende, verhalende teksten en een gedreven manier van rappen weet hij songs helemaal naar zijn hand weet te zetten. Rasoam bracht dit jaar al zes singles uit, waaronder 5 videoclips. Het aantal streams en views voor zijn tracks groeit exponentieel.

Trappa Gas is een Nederlandstalig hip-hop track met EDM en techno invloeden. Trappa Gas is ruig, vuig, snel, prettig gestoord en gedreven. Het gaat over alles uit het leven halen wat erin zit. De lage monotone maar toch ook melodieuze zang zweept de beat op en omgekeerd. Een lekker pittig nummer!

Tekst: Rasoam
Muziek: Rasoam & Firstya

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jimmy-D en Janey Rowen met festival-banger ‘Hopelessly devoted to you’
Next post Sandra Strating – Erinerungen