Sandra Strating – Erinerungen

0 0
Spread the love
Read Time:31 Second

Met alweer haar vierde single zal Sandra Strating vele muzikale harten gaan veroveren. Na het succes van “Niets staat mij in de weg”en “Mooie Zomer”kwam er in 2021 de Engelstalige “Turn the pain into power” een single waarmee ze tot ver over de grens succes boekt. En nu blijft ze iets dichter bij huis met haar nieuwe single “Erinnerungen” wederom geschreven door Angela Radtke en gecomponeeerd door Tim Hemme. De release datum van deze single is niet zomaar gekozen want vandaag 10 september is voor haar een dag met speciale herinneringen … het is haar trouwdag.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hier is de nieuwe single van RASOAM – ‘Trappa Gas’
Next post Wilfred – Can you feel the funk