Celine Rae – Hold On, Pain Ends.

0 0
Spread the love
Read Time:40 Second

De Nederlandse artieste CELINE RAE zet liefdesverdriet, emoties en haar persoonlijke ervaringen om in dansbare poptracks. Rae noemt haar muziek stigmavrij, omdat ze haar fans altijd probeert te inspireren om zichzelf te zijn, ongeacht wat ze doormaken. Haar teksten zijn eerlijk en rauw, en hoewel haar genre wordt geassocieerd met feestvibes, zit er een boodschap en betekenis achter elk nummer dat Celine Rae zingt en schrijft.

“Laten we samen door liefdesverdriet dansen” – Celine Rae

Rae schreef haar eerste liedjes op elfjarige leeftijd, geïnspireerd door haar visie op een perfecte omgeving. Een omgeving waar geen sociale normen zouden zijn en waar onderwerpen als ‘pesten’ en ‘depressie’ geen stigma zouden hebben. Door persoonlijke ervaringen op dit gebied wordt Rae’s muziek autobiografisch, gestyled in een dansbare edgy popmode.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Wilfred – Can you feel the funk
Next post Freddy de Bruin – Lonny