Destiny Band Oz – In the neck

0 0
Spread the love
Read Time:2 Minute, 13 Second

Destiny Band Oz is een meermaals bekroond duo bestaande uit de man en vrouw singer-songwriters Thomas en Tessa Libreri.
Hun veelzijdige muziek en vocale stijlen variëren van soulvolle ballads tot pompende, country rock; (‘Country, Rock and Soul!) Ze hebben al 3 albums en 2 EP’s uitgebracht en zijn verheugd dat ze zojuist hun nieuwe album met originele nummers hebben uitgebracht met de nieuwe producer, Damian Cafarella van EOR Studios, genaamd ‘Who I Might Be’.

Als kinderen groeiden Thomas en Tessa op in de buitenwijken van Melbourne, Australië. Thomas in het reservoir en Tessa in Kilsyth. Ze waren allebei muzikaal en kregen les in muziek en zang. Thomas richtte zijn eerste band op toen hij 12 was en speelde basgitaar en kreeg zanglessen van Normie Rowe. Door de jaren heen speelde hij in veel bands. Tessa trad op in musicals, ging naar de Johnny Young Talent School en werd klassiek geschoold door Suzanne Steele en vervolgens bij Audrey Duggan.
Thomas en Tessa ontmoetten elkaar in een line-dancing country band in Kinglake in 1996, wat een ‘lot’ leek en al snel vertakten ze hun eigen weg als duo en later met verschillende full-band line-ups die optraden in clubs en evenementen. Ze trouwden, kregen kinderen en vestigden zich in Kinglake. Ze traden niet veel op toen hun kinderen nog heel jong waren en toen sloegen de verschrikkelijke Black Saturday-bosbranden toe. Thomas en Tessa hebben gevochten en hun huis en gezin en een aantal van hun buren, maar niet allemaal, gered en in de nasleep besloten ze hun gezin naar Gippsland te verhuizen voor een nieuwe start. (Thomas ontving een ‘BM’ – Bravery Medal van de gouverneur-generaal van Australië voor zijn acties bij het redden van een buurman na de brand die een paar weken later in het ziekenhuis stierf) zowel Thomas als Tessa waren nauw betrokken bij de hulpverlening en wederopbouw persoonlijk en via hun bouwbedrijf op dat moment.
Nadat ze naar Gippsland waren verhuisd, wijdden ze zich aan de activiteiten van hun dochters in de leeftijd van de basisschool, sloten ze zich aan bij gemeenschapsgroepen en clubs in het gebied en merkten al snel dat ze weer voluit gingen optreden. Ze besloten een album op te nemen met hun originele liedjes die ze in de loop der jaren hadden geschreven vanwege hun levensveranderende ervaring en omdat ze wisten hoe kwetsbaar het leven is, dus het was meer voor het nageslacht dan wat dan ook, maar ze werden aangemoedigd door lokale radiopresentatoren die hen hadden horen optreden hun liedjes om een ​​nummer op de radio uit te brengen, wat ze in 2017 deden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Freddy de Bruin – Lonny
Next post DENNIS JONES & SOPHIE – DEEL VAN JOU