Hannes Jr heeft nieuwe single “Je mag over mij praten”.

0 0
Spread the love
Read Time:48 Second

Het liedje “Jemag over mij praten” Is een opvolger van het liedje “Ik ben gewoon wie ik ben“ 
Het liedje is mijn denk wijzen van het leven.
De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te herkennen. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. De lekker opzwepende muziek maakt het liedje ook gelijk mee zingbaar. 
De verwachtingen van dit liedje liggen hoog omdat het inmiddels ruim een jaar geleden is dat ik een nummer uitbracht. Het geen wat ik wil bereiken met mijn muziek is dat mensen er van genieten en er kracht en energie uit kunnen halen.

De single ” Je mag over mij praten ” is verkrijgbaar vanaf 10 september 2021 en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Alberto Nicolay – Zon in mij
Next post Kitty van Heijnsbergen bezingt in ‘Ik heb je laten winnen’ het verschil in inzicht over de liefde