Sergio Jourdain & Rishi – ben ik van jou

0 0
Spread the love
Read Time:38 Second

Sergio en Rishi zijn woonachtig in Eindhoven en zijn al ruim 13 jaar vrienden. Sergio bracht al meerdere albums uit. Beide mannen vonden elkaar in de passie voor muziek en gingen een samenwerking aan. Het resultaat hiervan is het recent uitgebrachte prachtige album LOVEBOOK. Het album is geschreven als ode aan de liefde. Het is een opmerkelijk Nederlands R&B album, waarin Sergio en Rishi vooral de liedjes willen laten spreken. Geen poes pas, maar lekkere slow jams.

Het nummer Ben ik van jou gaat over twijfels in je relatie en is ontstaan vanuit de behoefte om met dat gevoel van onzekerheid om te gaan.Tekst en muziek: Sergio & Rishi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hollandsuurtje van 7 september 2021
Next post YOUNES MOHCIN -“Jij Alleen”