YOUNES MOHCIN -“Jij Alleen”

0 0
Spread the love
Read Time:47 Second

Younes Mohcin is een 25 jarige zanger die nu 5 jaar bezig is met zijn muziekcarrière. Hij woont in Naaldwijk, een dorpje gelegen in Het Westland. Younes heeft een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader. Younes vergaarde “bekendheid” met het uitbrengen van Covers en Mashups. Hij heeft nu al meer dan 100.000 vaste luisteraars op Spotify. Younes maakt emotionele en vrolijke pop muziek waar hij al zijn zijn gevoelens in kwijt kan.

“Jij Alleen” is een track van zijn aankomende album. Deze single is nog maar net uit, maar heeft inmiddels al meer dan 100.000 streams op Spotify! Het nummer gaat over eenzaamheid in al zijn vormen. Dat thema gekoppeld aan een prachtige lijzige melodie, zal verklaren waarom dit nummer ook jaren later nog steeds gedraaid zal worden.

Tekstschrijver(s)

Tekst: Younes Mohcin
Muziek: Stephan Bouwman, Kevin Munoz, Maarten Bokma

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sergio Jourdain & Rishi – ben ik van jou
Next post Interview met Lot van Santen