ZANGER RONNIE MITCHEL KOMT MET ALBUM VOL ELVIS SONGS

0 0
Spread the love
Read Time:44 Second

De in Den Haag geboren en getogen Ron van Vliet, beter bekent als Ronnie Mitchell komt na al
diverse singles gemaakt te hebben nu met een prachtig album “Just Elvis” Een album met maar liefst 14 nummers van zijn grote voorbeeld Elvis Presley. De nummers die hij zelf heeft geselecteerd en heeft opgenomen bij de MHX Studio van Martin Hendriks die ook verantwoordelijk is voor de muziek. Ronnie Mitchell is een zanger die zijn roots heeft uit het Haagse popcircuit. Na jarenlang in div. bands te hebben gespeeld en gezongen (o.a Between, Hooks, Crash, Daytona en huidig in Ravage) ook niet onbekend in de bruiloften en partijencircuit. Ron is thuis in div. stijlen van muziek, maar zijn hart ligt zeker ook bij de Rock and Roll, waarin Elvis toch wel zijn grote voorbeeld is. Dus wilde hij heel graag een album maken met zijn favoriete Elvis nummers.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zanger Remco Vayne lanceert verrassende nieuwe single ‘Passie en Vuur’
Next post Bob Offenberg haalt vakantieherinneringen op in nieuwe single ‘Tot over m’n oren’