DANIQUE is een bekend gezicht in de Nederlandstalige muziekwereld

0 0
Spread the love
Read Time:51 Second

Zij timmert de laatste drie jaar goed aan de weg en heeft al diverse singles op haar naam staan,
Zeven jaren, Ga met me mee, C’est la vie, Drink jij een glaasje met mij, Hou me nog één keertje vast, Vlieg nooit te hoog, Oud Hollands Medley, Wat is het waard, In ons stamcafé, Het leven is een wonder, Een ware vriend en Heel Mijn Leven Wil Ik Zingen.

Al deze nummers zijn zeer goed ontvangen bij het Nederlandse publiek en wordt Danique nu al op festivals, Bruiloften en Bedrijfsfeesten geboekt zoals ZOMERPOP en o.a. in voorprogramma’s van grote artiesten bij de Fletcher hotels. De nieuwe single “HEEL MIJN LEVEN WIL IK ZINGEN” is een nummer dat op het lijf van Danique staat geschreven. Vanaf Heden is de single overal te downloaden, te streamen en te beluisteren. Wil jij meer over DANIQUE te weten komen? Bezoek haar dan eens op : Facebook, Instagram, Spotify en YouTube.

Website : www.zangeresdanique.eu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Colinda & Daisy – Leedvermaak
Next post Danny Poppinghaus komt na vele vraag met single “Weet je wat je met me doet”.