Danny Poppinghaus komt na vele vraag met single “Weet je wat je met me doet”.

0 0
Spread the love
Read Time:40 Second

Na de succesvolle single “Als je m’n meisie toch eens zag” en het album “Een nieuw begin” kreeg Danny tijdens zijn interviews van mensen terug te horen dat er op het album nog diverse single waardige tracks stonden, waarbij “weet je wat je met me doet” er toch wel uitsprong. Een single die weer echt heel fijn in het gehoor ligt, en de toch wel herkenbare sound van Danny heeft. Een goede accordeon partij uiteraard gespeeld door Manfred Jongenelis, zorgen toch voor een hele leuke en vooral vrolijke single De single ” Weet je wat je met me doet ” is verkrijgbaar vanaf 17 september 2021 en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post DANIQUE is een bekend gezicht in de Nederlandstalige muziekwereld
Next post Jettie Pallettie – Wij vieren feest