De Feest Tovenaars – Het is feest

0 0
Spread the love
Read Time:48 Second

De Feest-Tovenaars zijn ontstaan tijdens een gezellige avond met de heren Oz en Jos, oftewel Harm & Ron. Ze besloten een feestelijk nummer te maken en dit officieel uit te brengen. De Feest-Tovenaars zijn geboren. Harm is het muzikale brein achter het duo. Als (hobby) tekstschrijver heeft hij de lyrics en muziek geschreven voor hun eerste track.

Samen met DJ Galaga is het nummer “Het is Feest” gemaakt en geproduceerd. Ron komt uit de entertainment wereld en is een bekend goochelaar. Met zijn eigen Magicshop.nl levert hij wereldwijd goocheltrucs en is de leverancier van o.a. Hans Klok, Victor Mids en Steven Kazan die een rol heeft gespeeld in de muziek video van Het is Feest. Samen staan ze op de bühne en maken er een heerlijk feest van. Hun act is 30 minuten en ze trakteren je op gezellige meezingers, dikke feestnummers en een klein beetje magie!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SAM WILDER “Penelope”
Next post de Kruse Matties – Tevreden