Elisabeth Hope – Breakin’ up

0 0
Spread the love
Read Time:47 Second

De nieuwe single van Elisabeth Hope is verschenen. Ze zingt over het proces dat je doormaakt vanaf het moment dat je voelt dat je niet meer op je plek zit in je huidige relatie, tot het moment dat je afscheid van elkaar neemt. De gekozen sound geeft de pijn weer van dit proces. Het stevige gitaarwerk en natuurlijk de huilende pedalsteel voeren de boventoon in deze country rock productie. Elisabeth Hope werkt samen met John & Nienke van NEO Music. Zij schreven deze song en werken samen met Elisabeth Hope aan een heel album dat in 2022 zal uitkomen Momenteel is Elisabeth Hope druk bezig met het formeren van een band om, wanneer het allemaal weer mag en kan, de podia te kunnen veroveren. De single is inmiddels te beluisteren op alle bekende streaming- en download kanalen  En de videoclip is te bekijken op YouTube! 

https://www.elisabethhope.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Haagse volkszanger Peter van der Plas verlangt terug naar zijn ‘Senorita’
Next post SAM WILDER “Penelope”