Martino Burger – Ben ik anders

0 0
Spread the love
Read Time:52 Second

Martino is een Rotterdamse zanger van het Nederlandstalige lied en ontdekt in zijn eigen cafe “De Herinnering” in Schiedam door tekstschrijfster Brigit van den Heuvel. Zijn eerste single “Het is over” sloeg meteen goed aan bij het publiek. Op 23/9/2021 is de release van zijn inmiddels 12e single “Ben ik anders”. Dit nummer gaat over de diversiteit van mensen en dat iedereen mag houden van elkaar ongeacht hoe je bent en wat je bent. Aanleiding om dit nummer uit te brengen is de nieuwe anti LHBTI wetgeving in Hongarije, die per september ook weer verder aangescherpt wordt, en de mishandeling van Frederique kort geleden in ons eigen land. Het nummer is gemaakt en geschreven door John Collee en Jacques Herb. Martino heeft / zingt eigen nummers maar uiteraard het ook bekende repertoire van collega artiesten zoals bijv Frans Duijts, Jannes , Benny Neyman, Frans Bauer etc… Naast het Nederlandstalige repertoire zingt Martino ook Engelstalig en maakt hij af en toe een uitstapje naar het Spaans.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post de Kruse Matties – Tevreden
Next post Jacco Ricardo – Dansen