Nederland maakt kennis met Sylvina en dat gaan we weten ook

0 0
Spread the love
Read Time:32 Second

  Haar grote schare fans weten haar in Vlaanderen al te vinden en volgen haar natuurlijk via facebook maar zijn ook aanwezig op de vele optredens die deze sympathieke zangeres in haar agenda heeft staan.  En natuurlijk is “ Alles is Anders” niet het enige wat op de Nederlandse muziek markt zal komen er zijn al weer vergevorderde plannen om aan een vervolg te denken. Stiletjes ook aan een album. Blijf op de hoogte door haar te volgen op facebook. “ Alles is Anders” verkrijgbaar via iTunes – Spotify en natuurlijk fysiek bij de cd speciaal zaak en tijdens haar optredens.

Helaas hebben we van haar nog geen videoclip.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jacco Ricardo – Dansen
Next post Vakantie, joepie