Ryan Song – Could have told you

0 0
Spread the love
Read Time:57 Second

Ryan Song (Shuang Song) is een 27-jarige singer/songwriter die oorspronkelijk uit China komt. Nadat Ryan zijn bachelor muziek in China had afgerond, kwam hij naar Nederland en ging hier naar de Popacademie van ArtEZ, waar hij zijn muziekstijl ontwikkelde richting elektronische pop en soulvolle R&B. 
Ryan is net klaar met zijn “Comfort Zone”-tour in China en momenteel werkt hij met zijn Nederlandse team aan een nieuwe liveshow en nieuwe nummers.

‘Could have told you’ is een liedje met een verhaal. Tijdens de Gaypride in Amsterdam bezocht de moeder van Ryan hem voor de eerste keer in Nederland. Hij haalde haar op van Schiphol en nam haar rechtstreeks mee naar de Pride. Ryan besefte dat zijn moeder – een trotse traditionele Chinese dame – geen idee had van de LGBTQ-gemeenschap. Ze dacht dat homoparen gewoon goede vrienden waren, en Ryan voelde dat zij er nog niet klaar voor was, dat hij open was over zijn geaardheid, terwijl hij haar (toen al) zo graag de waarheid had willen vertellen ….

Tekst en muziek: Shuang Song, Johannes Lemker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post JOHNNY BACH – HUSH NOT A WORD TO MARY
Next post Biografie Martijn van der Zande – Single release: New Orleans