Gerda & Terry West – Als vandaag mijn laatste dag is

0 0
Spread the love
Read Time:29 Second

Na een rustige periode brengen Gerda en Terry West weer een nieuwe single. De titel van deze single, “als vandaag mijn laatste dag is”. Ondanks wat de titel doet vermoeden is het een leuk vrolijk nummer met een pakkend refrein. Het nummer gaat erover dat je moet genieten van het leven, en belangrijker nog, dat je van je dierbaren moet houden, dat dat het belangrijkste is in het leven. Wederom een liedje over de liefde met een belangrijke boodschap, die zeker in deze tijd zeer van toepassing is.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post EDDY WILLEMSEN – ‘Sharks are lonely’
Next post Nieuwe single Hugo Beijeman met de titel “Daar stond jij”.