MELISSE SMILDA – DIE ALLEREERSTE KUS

0 0
Spread the love
Read Time:51 Second

Wat een fantastische heerlijke nieuwe single van Melissa Smilda. Het was enige tijd stil rond deze spontane en altijd vriendelijke goedlachse artieste, maar ja…….werken in de Zorg in Corona Tijd vergt meer van je dan dat je ooit had kunnen verwachten. Maar,…..gelukkig, Melissa gaat naast haar liefde voor de zorg haar grootste liefde en passie weer vol oppakken, en hoe….. Het resultaat mag er zijn, en zonder blikken of blozen durven wij te zeggen dat dit misschien wel haar allerbeste single heeft van de velen die ze al heeft uitgebracht. Weer samen met haar vaste team Emile Hartkamp & Norus Padidar heeft zij met ‘Die Allereerste Kus’ weer even laten horen wat ze in zich heeft en welke grote commercieel mogelijkheden zij in zich heeft. Het mag dan Die Allereerste Kus heten, maar het zal zeker niet haar allerlaatste single zijn. Melissa Smilda – Die Allereerste Kus is weer een voorloper op veel nieuwe singles in de komende jaren….en, Gelukkig Maar !!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nieuwe single Hugo Beijeman met de titel “Daar stond jij”.
Next post Stevie Poppinghaus heeft nieuwe single met “Tjabo hier Tjabo daar”.