Nieuwe single Hugo Beijeman met de titel “Daar stond jij”.

0 0
Spread the love
Read Time:53 Second

“Daar Stond Jij”, Is weer een vrolijk gezellig meezing liedje met weer een tekst vanuit de pen van Dries Roelvink waar wederom een gezellige muzikale sound is gemaakt door Hans Rusche studio Muiderberg. Ook is Hugo weer op stap gegaan met cameraman Ron Schmid van het bekende programma Ik Geloof In Mij op SBS 6.In het dorp Nieuwerbrug a/d Rijn waar Hugo zelf vandaan komt bedacht Ron een reuze leuk script om er weer een prachtig beeldverhaal van te maken. waarbij de tekst en muziek weer heerlijk op z,n plaats valt. De promotie neemt Dennis Van Der Kraan/Score Promotions weer voor zijn rekening. Hugo is er van overtuigd dat het weer een fantastisch eindresultaat is geworden en wenst u veel kijk en luister plezier op de bekende media platformen en radio stations.

De single ” Daar stond jij ” is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2021 en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Gerda & Terry West – Als vandaag mijn laatste dag is
Next post MELISSE SMILDA – DIE ALLEREERSTE KUS