Chloé Cover – Without your love

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 18 Second


Chloé Clover laat zich inspireren door Old Hollywood Glam en de liefde met al haar geschiedenissen. Bestaande songs krijgen dankzij Chloé een nieuw leven toegekend, door haar unieke covers en verassend stembereik. Met haar songs neemt Chloé haar luisteraars mee naar haar eigen vintage inspired universum, waar haar liedjes de nodige feelgood bezorgen en haar blues je achterlaten met een papercut.

Chloé ontdekte haar passie voor muziek toen ze in het 3de en 4de middelbaar van de kunsthumaniora van Brussel woord studeerde. Hierdoor heeft zij in het 5de middelbaar de switch gemaakt naar de muziekrichting (zang – jazz/pop). Tijdens haar middelbare opleiding kreeg ze haar eerste band-ervaringen:

  • Met haar bluescombo trad ze op als voorprogramma van The girls with guitars (Dani Wild, Samantha Fish en Cassie Taylor). Als solist bij de Young Brassband van Willebroek o.l.v. Frans Violet. Koorzanger in het VIP-koor van Studio 100
  • Na haar middelbaar heeft ze musical aan het conservatorium van Brussel gestudeerd en een lerarenopleiding volbracht aan de Arteveldehogeschool voor de vakken muzikale opvoeding en project kunstvakken.
  • Na haar studies heeft ze regelmatig opgetreden in verscheidene bands (Big band Swing and soul, Old stars, concertband Heffen, Nine-2-Twelve, North Side big band, Goodwill big band en Chloé’s Clover en zong ze hierbij allerlei genres.

Without your love is de eerste single: een zoet liefdesliedje, over dat je nooit had durven dromen zoveel geluk bij iemand te vinden. Het dromerige gevoel wordt versterkt door zeemzoete backings, tedere drumbeats en playful gitaarriffs.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Wilfred “NENJA” Frelix – I’ll Be
Next post Inge Augustina – River