Gijs Schellekens – Hatseflatsen

0 0
Spread the love
Read Time:42 Second

De uit Schijndel afkomstige zanger Gijs Schellekens presenteert met ‘Hatsflatsen’ een geweldige nieuwe single. Gijs werd lokaal bekend als de zingende ober en dat liep uit tot korte optredens die vooral als grap op de bar werden uitgevoerd. Door zijn aanstekelijke enthousiasme werd het publiek keer op keer zo erg opgezweept dat het grote successen werden. Als Gijs een podium ziet dan barst de artiest in hem los. Het uiterst hitgevoelige ‘Hatseflatsen’ kwam tot stand samen met producer Kees Tel, die het nummer schreef en produceerde. Het liedje is een knaller van een feestplaat met een hoog meezinggehalte, op het lijf van Gijs geschreven. Hiermee zal Gijs Schellekens naar verwachting vele nieuwe zietjes winnen en menig podium in Nederland onveilig maken. Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post GEBROEDERS KNIPPING & SCHLAGER BRUDERS – “POLONAISE HATSEFLATS”
Next post De echte man nieuwe single van BenooZ