Inge Augustina – River

0 0
Spread the love
Read Time:38 Second

Inge Augustina heeft in 2021 internationaal succes geboekt met haar uitvoering van o.a. “Imagine” en “Forget What I Said”. In meer dan 100 landen heeft ze met deze nummers op de playlist gestaan van diverse radiostations. En nu aan het begin van de herfst komt Inge wederom met een mooie lied: “River”. Met dit nummer hoopt zij het succes van de voorgaande singles te evenaren. “River” gaat over overwinnen en is afkomstig van het album “Shadows of the Past” waarop verschillende klassiekers te horen zijn. Dit mooie album geeft je een boost voor de komende herfsten winterperiode. Een supertip voor onder de kerstboom met muziek die we nog veelvuldig gaan horen op verschillende (inter) nationale radiozenders. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Chloé Cover – Without your love
Next post GEBROEDERS KNIPPING & SCHLAGER BRUDERS – “POLONAISE HATSEFLATS”