PASCAL DE VORMER – JE BENT VEEL MOOIER ALS JE LACHT

0 0
Spread the love
Read Time:32 Second

De Utrechter Pascal de Vormer is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Komende uit een muzikale familie is muziek hem met de paplepel ingegoten en was jarenlang succesvol met De Vormers. Daarnaast is hij als tekstdichter/componist volop actief voor andere artiesten zoals Rob Ronalds, Stef Ekkel, Danny Nicolai, Lucas & Gea, Dario, Rob Zorn e.v.a. Tevens treedt Pascal ook zelf met regelmaat in de schijnwerpers, en zo verschijnt nu zijn solo single ‘Jij Bent Veel Mooier Als Je Lacht’, welke Pascal schreef i.s.m. P. Pruysenaere. Pascal verzorgde de productie samen met Sonic Solutions.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Stevie Poppinghaus heeft nieuwe single met “Tjabo hier Tjabo daar”.
Next post PAULTJE POETS – Zeg Maar Niets Meer