PAULTJE POETS – Zeg Maar Niets Meer

0 0
Spread the love
Read Time:37 Second

De inmiddels 42-jarige feestzanger laat na 18 maanden van lockdowns & covid19
beperkingen weer van zich horen! En hoe… Op geheel eigen wijze maakte hij met niemand minder dan nummer 1 Feest DJ “DJ Galaga” een joekel van een feestplaat met een zeer hoog meezing gehalte voor jong&oud. Het nummer Zeg maar niets meer is oorspronkelijk een nummer van de Amerikaanse zangeres Lesley Gore, die met de titel “You don’t owe me” er in 1964 een dikke hit mee had. In 1982 werd er door onze volkszanger Andre Hazes een Nederlandse tekst op geschreven. Nu bijna 40 jaar later brengt Paultje Poets deze ruim 55 jaar oude song opnieuw tot leven.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PASCAL DE VORMER – JE BENT VEEL MOOIER ALS JE LACHT
Next post WARE – “Someday”