Gerrie & Ron – Walking in the moonlight

2 0
Spread the love
Read Time:57 Second

“Walking in the moonlight” is de nieuwe single van Gerrie & Ron, dit nummer staat ook op
het album “Picture of Home” wat dit jaar is uitkwam en tot stand gekomen is in
samenwerking met Kees Plat Music Productions te Volendam. Gerrie & Ron zijn een liefhebber van de Country muziek, en aangezien de singles een country insteek hadden, wilden ze een album maken met daarop een kleine greep uit de verschillende muziekstijlen die de country muziek rijk is. Hiervoor hebben ze inspiratie opgedaan van o.a. The Cats, Garth Brooks, The Mavericks, BZN, Travis Tritt, U40 et cetera, kenners zullen bepaalde invloeden terug horen in de songs. Ron was de vaste toetsenist / zanger in de band “Memory” uit Apeldoorn, waar hij zijn
huidige vrouw Gerrie leerde kennen. “Memory” trad 3 tot 4 keer per week op door het hele land. Nadat de band Memory ophield te bestaan, gingen Gerrie en Ron verder. Eerst als kwartet, daarna als trio en nu al meer dan 25 jaar als duo. Door hun jarenlange ervaring zijn de verschillende muziekstijlen Gerrie & Ron niet vreemd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Special Krew ft Eelco – Tijdmachine
Next post NIEUWE SINGLE “JIJ” VAN JAN KOEVOET