Mary van Baal brengt ode aan moeder met nieuwe single ‘Mijn Droom’

0 0
Spread the love
Read Time:48 Second

Zangeres Mary van Baal is geboren in Doetinchem en na 2 jaar verblijf in een kindertehuis, opgegroeid in een pleeggezin te Arnhem. Altijd hoopte zij dat haar biologische moeder haar zou komen halen, maar dit gebeurde niet en ze bezingt dit in haar debuutsingle ‘Zij kruipt door mijn bloed’.

Op zeer jeugdige leeftijd kreeg zij te horen dat haar pleegmoeder niet haar biologische moeder was en later vernam ze dat haar moeder was overleden. Toen Mary van Baal 58 jaar oud werd kreeg zij uit onverwachte hoek een foto van haar vader en moeder. Vanaf dat moment kreeg haar moeder een beeld en droomde Mary vaak over haar. ‘Het voelt alsof zij over mij waakt’. Bij tegenslag vraag ik haar om raad en ze verschijnt dan ook in m’n dromen. Mijn nieuwe single heet dan ook ‘Mijn Droom’, aldus Mary van Baal.

Website:                   https://zangeresmary.vpweb.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hollandsuurtje van 5 oktober 2021
Next post Miisz Gracie – 17 miljoen euro