Raja-Nee – Love In A Groove

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 7 Second

Op de hielen van haar nieuwste single, die niet alleen in het VK, maar ook in de VS furore maakte in de hitlijsten. “Come Get This Love” kwam de UK Amazon Hot New Releases-grafiek binnen op #4 en Amazon Best Sellers op #12. Twee keer de nummer 1 plek in het VK, ook de nummer 1 in de VS en Italië. Dit nummer is geschreven door Richard Wilford & Raja-Nee’ en geproduceerd door John “ThaSaint” Morris & Wilfred “Nenja” Frelix, en wordt nog steeds wereldwijd uitgezonden.
Raja-Nee’ keert terug met haar tweede single “Love in a Groove” door de hulp in te roepen van haar oude jeugdvriend Brian “Taz” Grant, een muzikant en een bekende bluesartiest uit Iowa, die de ouderwetse jaren 70-stijl schreef. goed nummer. Bovendien, als je iets over Raja-Nee’ weet, is er altijd één constante in haar muziek, en dat is jazzgitarist Wilfred “Nenja” Frelix die daar is en bijdraagt ​​​​aan de onmiskenbare groove. “Love in a Groove” heeft een sfeer die je zeker zal doen bewegen. Sit back, relax & groove op deze vrolijke single. Deze track maakt de langverwachte cd “The Sovereign of 14742” het wachten waard, die een nieuwe releasedatum heeft gekregen en nu gepland staat voor begin 2022. Misschien kunnen we het nog even volhouden!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nynke MC Yard – Strong Enough
Next post Tally Koren – Music is My Life