REYNALDO MADURO – Woke Up

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 28 Second

Reynaldo Maduro is afkomstig uit Aruba en is op muzikaal gebied mede daardoor zeer breed georiënteerd. Zijn composities zijn meestal autobiografisch en vertellen een deel van zijn reis door het leven. Reynaldo is al sinds zijn 12de aan het optreden voor een zeer gevarieerd publiek. Afgezien van zijn vele eigen composities, zong hij liedjes in het Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento. Na jaren volledig independent te zijn geweest, heeft Reynaldo besloten dat het tijd werd dat het grote(re) publiek ook kennis maakt met zijn werk. Daarom nu de première van dit nummer, Woke Up. Woke Up is het klassieke voorbeeld van een lied dat voortkomt uit de dagelijkse realiteit. Mijn realiteit. In essentie gaat het over mijn liefde voor mijn partner, met als kanttekening dat er echter altijd ruimte is voor twijfel. Twijfel, de onzekerheid over mijn relatie. Zit het goed of toch niet. De angst om wakker te worden en te ontdekken dat ik de liefde van mijn leven kwijt ben. Beseffend dat ik absoluut niet perfect ben, dat ik zoveel steekjes heb laten vallen. Tegelijkertijd mij bewust worden van dat zonder haar mijn leven kleurloos, liefdeloos, leeg is. Juist omdat het autobiografisch is, hoefde ik niet diep na te denken over de tekst. Het rolde er zo uit. Puur. Authentiek. De muziek en de melodie waren een direct gevolg van wat mijn gevoel mij ingaf. Het is de muzikale reis door mijn relatie. De riff, de percussie, de Hammond Leslie solo. De melodie, de zang. Dromerig, scherp, wild, ritmisch, levendig, warm en uiteindelijk liefdevol. Zij omschrijven allemaal muzikaal mijn reis tot nu toe. Woke Up is mijn droom, eigenlijk mijn angstdroom in een droom, die bij het daadwerkelijke ontwaken een bewustwordingsreis blijkt te zijn.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tally Koren – Music is My Life
Next post Patrick Moreno – Jij