Pieter Visser – Liebe meinens lebens

0 0
Spread the love
Read Time:58 Second

Na heel wat jaren is 1 van de grootste dromen dan toch werkelijkheid geworden. De eerste single van Pieter Visser is uit. Een Duitstalig lied over de liefde van zijn leven met wie Pieter al vanaf zijn jeugd samen is. Het bijzondere stel heeft 4 prachtige kinderen, een heel “bubs” aan kleinkinderen en ook zijn ze al overgroot-ouders, dus de single en de titel van de single klopt als een bus.. Het is echt: “Liebe meinens Lebens” De single is in samenwerking met Tim Hemme (componist), Angela Radtke (tekst) en Studio “Het Atelier” (producer) gemaakt. Dit is nog maar het begin van zanger Pieter Visser uit Enschede. De single en alle links naar Pieter zijn 1 e single zullen op diverse streaming platforms te streamen zijn. Op YouTube is de single natuurlijk ook te vinden. Like de Facebook-fan pagina & abonneer je op het YouTube kanaal van Pieter Visser. Zodat je zeker weet dat je niets meer mist van al het leuks wat er nog aan zit te komen.
Facebook: www.facebook.com/Pieter-Vsser-111452671353152
YouTube:   youtube.com/channel/UCizNfk-OAZS-e-rmLW1madQ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post JOEY OERLEMANS – STRALEN
Next post John Paul Chacon – I WANT YOUR LOVE