Moonrize – (Let’s Get) Serious

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 24 Second

Moonrize is reeds jaren actief achter de schermen van de muziekwereld… Hij produceerde al ontelbare orkestbanden voor zowel beginnende als bekende artiesten, en werkte als zelfstandig muzikant in vele opnamestudio’s mee aan nieuwe songs, verzorgde vaak backing vocals en werkte mee aan talrijke projecten in de muziekwereld. Meer en meer echter richtte zijn werk zich op andere artiesten, en raakte zijn eigen zangcarrière wat op de achtergrond.
Twee jaar geleden besloot hij om zelf terug in de schijnwerpers te treden als artiest. Hij begon nieuwe songs te schrijven en in 2019 verscheen zijn eerste single ‘Love Will Find A Way’.
Moonrize stuurt alles de wereld in vanuit zijn appartementje in Geel (België): de huidige technieken maken het immers gemakkelijk om je muziek kenbaar te maken in de gehele wereld en digitaal te verdelen in heel de wereld.

Ook zijn opnames gebeuren bij hem thuis. Corona strooide wat roet in het eten, omdat een promo-toer moest worden afgezegd, maar hij besloot ondertussen om singles te blijven uitbrengen. Tijdens de eerste lockdown besloot hij om even in het Nederlands te gaan, en bracht het met ‘Zoek Je Eigen Ritme’ enkel weken in de Vlaamse Ultratop 50 (officiële Belgische hitlijst). Zijn single ‘Shadow’ piekte tijdens de eerste twee weken na de release op de 3e plaats in de iTunes top 200! Zijn 8e single, ‘(Let’s Get) Serious’ is een funky retro nummer geworden. 
Johan, ofwel Moonrize, begon ooit als saxofonist in de plaatselijke Harmonie en Bigband en zong in het kerkkoor in zijn geboortedorp Rumst, om daarna uit te groeien tot een singer-songwriter die alles in eigen beheer schrijft, opneemt en uitbrengt.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post d Z & Vivian-Veronique – Sunlight
Next post Into My Heart · Gina Jones