Tony Neef – Good Old Christmastimes

0 0
Spread the love
Read Time:41 Second

Tony Neef is musicalacteur, zanger, tekstschrijver en stemacteur. Één van zijn bekendste rollen was Chris in “Miss Saigon”. Verschillende keren werd hij genomineerd voor een musical award. Hij schreef liedteksten voor verschillende bekende artiesten, en de single “Jij bent zo” bereikte de eerste plaats in de Nederlandse en Belgische hitparade.

Over het nummer: Good Old Christmastimes is een kerstlied van Michael de Werd, en werd geschreven voor een kerstconcert in zijn woonplaats Wenen. Hij werkt daar als historicus en journalist – o.a. correspondent voor de VRT en BNR. Daarnaast componeert hij muziek in de meest uiteenlopende genres. De opname werd gemaakt door de dirigent en producer Mark Pepping.

Lyrics & Text: Michael de Werd
Vocal: Tony Neef
Accordion: Mark Pepping
Keyboards: Michael de Werd & Mark Pepping
Recording: Mark Pepping

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post VINCE BRENGT POSTUUM NIEUWE KERSTSINGLE UIT
Next post JAY GREEN SUNSHINE – Stay Close