A Dolphin – Desire

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 4 Second

A Dolphin is een Belgische rockband met een stevig Amerikaanse rocksound. A Dolphin heeft zijn strepen al verdiend met een 10-daagse campagne in New York in 2011. Op de agenda stonden o.a. een optreden op Times Square met een aantreden op de lokale radio “The Real Radio Show”, The National Underground en UC Lounge. Na een lange winterslaap ontwaakt A Dolphin wederom als de rockband met een stevig rock repertoire en wervelende rockshow en dit met voornamelijk eigen nummers. Hun sound is een mix van Stone Temple Pilots, Guns&Roses, Alice Cooper en Alice in Chains, kortom een genot voor de liefhebber van het rock genre.

Over de Track/EP/Album Na 2 weken intense arbeid, werden een 12-tal nummers opgenomen waarvan er 7 op de EP “Desire” zijn beland. Als bonus gaf Billy Steinberg, de componist en auteur van de klassieker Drove all Night, zijn goedkeuring om een eigen A Dolphin versie te maken en uit te brengen. Deze Belgische productie werd opgenomen in Jupiter studio met Koenraad Foesters als sound engineer en Kenny Clarys als producer. Aan de drums vinden we Simon Decraene, gitaar Kenneth Vermoothe, bas Jan Leers en Gitaar/Zang Aldo Vander.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Lori Hardman – Baby, I’m Movin On
Next post RAMON PRINS – ZIERIKZEE (DJ X-FADE HARDSTYLE REMIX)