WINTERSINGLE MET MELANCHOLISE SFEER VOOR PATRIACIA FRAIQUIN

0 0
Spread the love
Read Time:32 Second

De goedlachse zangeres Patricia Fraiquin uit de stad Groningen verrast met een heerlijke wintersingle die barst van de melancholie en sfeer. Ooit werd het lied “It may be winter outside” in de jaren zestig/zeventig al gezongen en het lied sprak Patricia dermate aan, dat zij
haar producer Martin Sterken vroeg om hier een mooie productie van te maken.

Met liefde en geduld is er weer een nieuwe single ontstaan die, na haar single “At Last” al weer de 2e single is die zij die jaar laat horen. Een verrassend geluid en een karakteristieke stem zorgen voor een klinkend geheel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post JAY GREEN SUNSHINE – Stay Close
Next post Helen Botman – ‘Spring’