Carol Markstrom – Devil’s Backbone

0 0
Spread the love
Read Time:44 Second

Van het westen tot het oosten tot het uiterste noorden van Alaska, het publiek is gefascineerd door de zang van Carol Markstrom en de verhalende kwaliteit van haar teksten die naar andere plaatsen, tijden en mensen transporteren.

Carol’s nummers maken gebruik van Western Roots, Folk, Americana en Outlaw en Classic Country. Haar ballads en liefdesliedjes variëren van grillig tot bitterzoet, en de schoonheid van westerse landschappen inspireert een deel van haar songwriting. Carol schrijft ook non-fictie over de Indiaanse geschiedenis en cultuur die sommige van haar liedjes hebben beïnvloed. Ze geniet ervan om publieksfavorieten uit te voeren en ze met een frisse aanpak af te leveren. Carol heeft drie cd’s uitgebracht, waarvan twee bekroond. Haar lied over Dakota Sioux-leider, Medicine Bottle, staat op de soundtrack van een documentaire uit 2019 met de titel ‘The Indian System’.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Monique Sherrell Brown – When I Say
Next post Alex – Jij vroeg of ik wil gaan