Nieuwe release “Ik leef weer door jou’ van de Nederlandse zangeres-Belinda Vermeer, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Holland’s Got Talent.

0 0
Spread the love
Read Time:59 Second

Sinds die memorabele finale in 2011 veranderde het leven van de uit Haarlem afkomstige zangeres Belinda Vermeer van de ene op de andere dag. Een platencontract met Sony, een theatertour met Gordon en L. A. The Voices en vele concerten en theatershows die ze samen met haar ouders heeft gegeven was het gevolg.

Het afgelopen jaar was Belinda al veel te horen en te zien met diverse covers van Jazz liedjes, een liedje voor bruidsparen (Het ja-woord), een lied bij het verlies van een dierbare (Ik laat je gaan) en een eigen kerst EP.

Met “Ik leef weer door jou” laat Belinda weer van zich horen met een ode aan de liefde. Speciaal geschreven door haar moeder Carla van der Veldt en gecomponeerd door Jan Willem Hoekstra, brengt Belinda een mooi, pakkend liedje waarin ze zich liet inspireren door de liefde in haar leven.

“Je kan het met bloemen zeggen, maar als zangeres zeg ik het graag via een liedje”, aldus Belinda.

Het lied is te streamen via alle bekende streamingdiensten en de music video is te bekijken via haar YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/BelindaVermeer

Voor nadere informatie: www.belindavermeer.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sjeik in den Olie vraagt in nieuwe feesthit: “Sambal Bij?!”
Next post Mike Kanders laat ‘Maar Dan Kom Ik Terug’ compleet verbouwen door Manfred Jongenelis