Sjeik in den Olie vraagt in nieuwe feesthit: “Sambal Bij?!”

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 2 Second

“Sambal bij” heeft een lekkere uptempo beat, vlammende accordeon solo’s en een knotsgekke tekst; De ingrediënten voor een te gekke feestknaller! De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie bekend van zijn nummers; “Ali Baba”, “Woestijpolka” en “Biertje erin Biertje eruit” heeft een nieuwe carnavalsknaller gemaakt! “Sambal bij” is de kreet van zijn nieuwe feestplaat. Een lekkere uptempo beat, vlammende accordeon solo’s en een knotsgekke tekst zijn de ingrediënten van deze te gekke feestknaller!

De nieuwste single is wederom geproduceerd en geschreven door de succesvolle Multi-producer Andre Kooiman, die samen met Sjeik in den Olie deze unieke Oosterse Party Sound heeft gemaakt! De populariteit van Sjeik in den Olie is onverminderd hoog met 100.000’en Youtube views, veel streams op Spotify, en veel interesse vanuit het feestcircuit voor deze sensationele bühne act. “Sambal Bij” is vanaf Januari 2022 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en verschijnt op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze geweldige Feest/Carnavals-hit is Sjeik in de Olie er helemaal klaar voor om de kroegen en feesttenten op zijn kop te gaan zetten!

Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Meezingers – Cafe zonder Bier
Next post Nieuwe release “Ik leef weer door jou’ van de Nederlandse zangeres-Belinda Vermeer, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Holland’s Got Talent.