Slijmbal – STOP

0 0
Spread the love
Read Time:44 Second

Naast een solo carrière maakt Paul Sterkenburg ook deel uit van de band Slijmbal. Samen met zijn muzikale vrienden duikt hij met regelmaat de studio in. Vorig jaar doken ze ook samen de studio in en kwam er het nummer STOP uit de muzikale hoofden van de muzikanten. Dit was een van de nummers die kanshebber was voor de inzending van Eurovisie Songfestival 2022.

Tot aan het laatst was het spannend wie Nederland zou gaan vertegenwoordigen want ook Slijmbal was daarvoor in de race echter de keuze werd S10. En zo kwam het lied terug bij de band. Samen hebben ze het hier en daar nog iets aangepast en vinden de tijd geschikt om het nummer nu wereldwijd uit te brengen. “STOP” is binnenkort te downloaden – streamen en je kunt het aanvragen als verzoeknummer bij je favoriete radiostation.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Monique Valke – Like on our first date
Next post Hillsome – South – Counting Colors