Erik de Greef – Kom eens dichterbij

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 3 Second

De agenda van de uit Hilvarenbeek afkomstige zanger Erik de Greef begint weer lekker vol te lopen. Dat was ten tijde van de opname van het nummer ‘Kom eens dichterbij’, ruim 2.5 jaar geleden bij The Boom! Music Studio wel even iets anders. Erik vond het zonde om de plaat op dat moment uit te brengen. Om het gezellige liefdesliedje, geschreven door Rick ter Meer, op de plank te laten liggen vond Erik erg jammer. Het is overigens het vervolg op de single ‘Vannacht bij mij ‘ die Erik in 2019 door Frank Verkooyen liet produceren. Vanaf nu hoopt Erik z’n doelstelling om twee singles per jaar te uit te brengen te verwezenlijken.

‘Aan de clip is veel aandacht geschonken. Mijn vrouw werkt bij de Vakantiepark KampinaStaete in Oisterwijk. Zij kreeg toestemming om daar de beelden te schieten. In het bosrijke park staan aparte huisjes die je vrijwel nergens anders tegenkomt. Bovendien was het prachtig mooi weer en dat resulteerde in een kleurrijke clip die je gewoon moet zien’, glundert Erik. De single ‘Kom eens dichterbij’ is vanaf 11 mei 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen op Youtube en de socials van Erik.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cor’s Disco en Soulshow van 10 mei 2022
Next post John Dame – Lekker ding