Secret Wish – Voodoo_Nights

0 0
Spread the love
Read Time:40 Second

Na een hele reeks internationale hitlijsten op de DDK Charts, Cool Cuts Chart en Asian en Polish Dance Charts, heeft Secret Wish keer op keer bewezen dat hun muziek een gerecht is dat het beste wordt geserveerd voor degenen die zin hebben om te feesten.
Hun nieuwste release “Voodoo Nights” vat de affiniteit van het Belgische duo voor onvervalste, zoetige pop samen, terwijl ze hun vermogen demonstreren om de werelden van pop en dans naadloos te laten versmelten tot een samenhangende dansvloerjam. Denk aan ravey, pulserende Future Bass-synths, zware elektronische drums en geweldige vocale hooks die niemand snel zal vergeten.
“We combineren pop- en dansmuziek om een glimlach op je gezicht te toveren en je aan het dansen te krijgen. Het is pure bubblegum dansachtige dingen!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hans van Beek – Placebo
Next post De Zeebonken – Wij Zijn De Slijpers Uit Parijs