Gerardo – Miracle

0 0
Spread the love
Read Time:53 Second

‘Miracle’ is de vijfde single van singer-songwriter Gerardo uit Rotterdam. Het nummer is een liedje over hoop in de liefde. Alles in het leven is vergankelijk, maar soms is de liefde tussen twee mensen voor de eeuwigheid. Met het hopen op een wonder verkondigt Gerardo zijn ware liefde voor die ene speciale persoon. ‘Miracle’ is een uptempo bubblegum pop nummer met een pakkende melodie en een opbeurende bridge in het Spaans.
 
Gerardo begon als singer-songwriter in de puberteit in Spanje. Na het volgen van gitaarlessen begeleide hij zijn liedjes met de gitaar. Door zijn Spaanse roots zingt Gerardo ook deels in het Spaans. Zijn muziek kan het beste beschreven worden als pop dance met diverse invloeden van de jaren 90 tot nu. Als onderdeel van de LGBTQIA+ gemeenschap gaan zijn nummers vaak over empowerment, zelfacceptatie en genieten van het leven. Bij de start van de Corona pandemie besloot hij zijn muziek uit te gaan brengen door samen te werken met Rotterdamse producer Emile Bode van WeMakeMusic/DanceMusicRecords.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Christa Fartek – Die Traeme Von Damals
Next post Zummer ien Grunn – Alma Loorbach