Mark Doldersum – Die Griekse ogen

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 7 Second

De eerste keer dat Mark Doldersum met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern eeft samengewerkt is hem ontzettend goed bevallen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf Mark aan dat hij vaak de vraag kreeg gesteld wanneer hij een keer met een echte feeststamper zou komen. Omdat Frank in het muziekwereldje bekend staat als één van de toonaangevende producers die in dat segment itblinkt werd een afspraak gepland. Vanaf het eerste moment was er al een klik tussen beiden. Frank begreep wat hij bedoelde en met de single ‘Die Griekse ogen’ is een nieuw fundament gelegd. De steen om aan een ‘eigen ik’ identiteit te bouwen is hiermee gelegd. Mark: ‘Het was precies zoals ik in m’n gedachten had en was gelijk verkocht. Ik ben benieuwd wat m’n fans ervan vinden, maar heb er alle vertrouwen is dat dat wel goed zit. Het zweept de mensen op en daardoor komt men in de juiste stemming.

Gelukkig heb ik alles te danken aan het team waarmee ik samenwerk. Die mensen heb ik allemaal nodig, want alleen kan ik dat niet’. De single ‘Die Griekse ogen’ is vanaf 15 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op Youtube en de socials van Mark.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De nieuwe release van de single “Siena” van de Nederlandse zangeres-Belinda Vermeer, die in 2011 doorbrak via het Tv-programma Holland’s Got Talent.
Next post Ray Smith voelt zich vrij!